Na 10 uur reizen eindelijk in(het witte)Oostenrijk
Door: Caroline
Blijf op de hoogte en volg Caroline
22 November 2005 | Oostenrijk, Lermoos
Hallo allemaal,
Zondag was het dan zover..Met de trein naar Oostenrijk! Ik moet zeggen het viel me reuze mee die treinreis!
Dat kwam natuurlijk ook wel een beetje omdat ik een bed had in plaats van een zitstoel waar ik eigenlijk voor geboekt had!
Ik werd de volgende morgen wakker in Munchen met volop sneeuw...en hoe dichter we bij Oostenrijk kwamen hoe dikker het pak sneeuw werd!!
In de straat aangekomen kwamen we de weg naar het huis niet eens omhoog !
Nu de volgende middag schijnt het zonnetje en praten ze er in de krant zelfs over dat de skiliften misschien van het weekend al open gaan.
Normaal is dat pas 3 December..
Nou kunnen Gerhard en ik er van het weekend toch nog niet van genieten want we vertrekken donderdag voor 5 dagen naar de zus van Gerhard in Northampton (in Engeland).
Ik ben benieuwd hoe het er in Engeland uit zal zien als alles in de Kerstsfeer is...
Nou jullie horen het allemaal nog wel!!
Groetjes xxx Caroline en Gerhard
In de straat aangekomen kwamen we de weg naar het huis niet eens omhoog !
Normaal is dat pas 3 December..
Nou jullie horen het allemaal nog wel!!
Groetjes xxx Caroline en Gerhard
22 November 2005 - 13:55
Rebec:
héél veel plezier in Engeland!!tot over een maand.
kus,
Rebec -
22 November 2005 - 16:20
Inge:
Hee Caroline!!
Nou, het is weer begonnen voor je! (Het ski-seizoen...) Eerst nog heel veel plezier in Engeland! Ik vond het trouwens nog heel gezellig die paar keer in Waalwijk! We zitten wel allebei in heel andere weersomstandigheden, hè, deze winter? We houden contact via onze web-sites!! Groetjes Inge, en ook van Anke (je weet wel, die uit Nijmegen) -
22 November 2005 - 16:34
Miranda:
Hoi Caroline!!
Jammer dat we elkaar al zolang niet meer gezien hebben, maar vind het leuk te lezen dat t goed met je gaat ;)
Heel veel plezier in Engeland!!
Dikke X Miranda -
25 November 2005 - 17:35
Rebec:
hay caroline!!
hoe gaat het met je?zin om naar engeland te gaan?ik ben echt jaloers.zou ook graag weer naar engeland gaan.maar ja..eerst lermoos maar..nog 25 dagen!!heerlijk!ben zooo blij dat ik een eigen kamer heb.anders draai ik door.(slecht ervaring met linda)(gruwel)ik ben echt benieuwd naar de nieuwe mensen in het skilerarenhuis.hoop dat het een beetje leuke mensen zijn.ze zullen binnenkort wel komen,ga jij ze ff voor me checken?(en zeggen dat 1 van de 2 eenpersoonkamers van mij is!)have fun in england honey!
kus,
Rebec -
25 November 2005 - 18:38
Mama:
Hey folks
'Leuk jullie website
Ook nederland is helemaal wit. Maar een komplete chaos op de weg.
Zijn jullie voorzichtig met het linksrijden?!
Groetjes aan iedereen daar.
Wij gaan "walking in the snow".
Houdoe war,
pa en ma